Så var det fredag igen!

Skönt med en mjukstart, frågan är dock om det inte blir jobb även i helgen för min del! Ikväll kommer Mammi & Jockis hem ifrån Gran Canaria där de har varit i en veckas tid, innan de reser vidare hem mot Sölvesborg ska de dock komma inom och hämta den här lilla tröttisen. Januari är ju en enormt hektisk jobbmånad för mig och det har blivit lite av en tradition att Miio får åka hem till ”pensionat Floravägen” under denna stressiga månad, jag får dock se hur det går för som det känns nu klarar jag mig inte utan min lilla hund! Dock är det en enorm lättnad att slippa det dåliga samvetet då det vankas övertid, för det kommer det ju att bli gott om!

DSC_0004

1 reaktion på “Så var det fredag igen!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *