Kvällens Outfit

Klockan är över tolv så jag borde väl skriva gårdagens outfit, strunt samma!

Ett av mina mål det här året är att lära mig att fotografera lite bättre och då framförallt att ta bättre självporträtt, det är verkligen svårt att ta professionellt bra bilder på sig själv. Så här såg jag i alla fall ut kvällen till ära…

DSC_0039

2 reaktioner på “Kvällens Outfit”

  • joszan skriver:

    Apropå bilder…. de va lääänge sen du tog bilder som är stylade typ den me glasskärvan
    Kan du inte göra de igen sen när alla bokslut är över…?!

    • Thessan skriver:

      Ja det var det verkligen och jag saknar det faktiskt, DOCK krävs det så oerhört mycket planering och tid då det är både fotograf och mua inblandad! Möjligen kan jag få till någon sådan fotografering under våren, just nu är det dock fokus på karriär så det återstår att se hur det ser ut rent tidsmässigt! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *