De sämsta dagarna tenderar bli de bästa löpardagarna!

Det var en ledsen tjej som gick hem ifrån jobbet idag, som ni redan vet har jag en enorm prestationsångest och har väldigt svårt att vara nöjd med någonting som är ”halvdant” gjort och att då inte få in den ena revisionsrapporten i tid tog lite kål på mig! Även om det under inga omständigheter hängde på mig eller var någonting som jag faktiskt kunde påverkat mer än vad jag gjorde så blir jag så himla ledsen, det är mitt första år på detta företaget och jag känner mig bara missnöjd med att det blev så här!

Nåväl, det var bara till att snöra på dojjorna och springa in lite endorfiner och ta mig tusan vad jag sprang! Nu mår jag lite bättre och får som tur väl är alldeles strax besök av Amanda, som jag för övrigt ska hänga med hela helgen.

DSC_0040

4 reaktioner på “De sämsta dagarna tenderar bli de bästa löpardagarna!”

 • Fia skriver:

  vart har Amanda fått jobb någonstans? kram

 • Karin skriver:

  Hur klär du dig inför en löprunda utomhus? Jag tycker det är så svårt nu när det blivit så kallt ute. Man vill inte bli för varm men samtidigt inte frysa första kilometerna.

  Trevlig helg 🙂

  • Thessan skriver:

   Jag håller fullständigt med, det är lite klurigt! Till en början så fryser jag alltid lite grann men man får ju upp värmen ganska snabbt!Jag har ett underställ på mig (av bra kvalité) sen ett par träningsbyxor över och oftast en luvtröja, på huvudet har jag mössa och på händerna har jag mina skidvantar! Jag har ju lite fel på min blodcirkulation just i händerna så där måste jag vara extra varm, när jag har sprungit en tredjedel av rundan brukar jag dock stundtals få ta av mig vantarna då det blir för svettigt. Trevlig helg på dig med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.