Planeringskväll

Kvällen har jag förutom en liten runda på gymmet spenderat åt att planera min och Lindas resa, som det ser ut nu har vi gjort upp hela resrutten och först nu vågar jag faktiskt tro att vi hamnar i Tanzania/Zanzibar. Vi vill nämligen inte åka på en organiserad tripp och framförallt jag har varit lite skeptisk till att sätta ihop resan på egen hand då jag hört så mycket hemskheten om just detta landet men nu har vi lyckats få tag på en kontakt som i skrivande stund är där nere och reser och han har gett oss massor av tips så med lite hjälp därifrån kommer vi att boka allt snarast! Ett krux är dock att jag måste förnya mitt pass vilket jag totalt hade glömt så imorgon är jag förste man till att besöka polisstationen.

Timeless Tanzania - Elephant picture

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.