Fyra timmars sömn (om jag somnar NU)!

Klockan har alltså slagit över tolv och jag blev precis färdigpackad, jag har bokstavligt talat hållit på sedan klockan halv åtta! Jag fullkomligt avskyr att packa och hur jag än gör blir det alltid på tok för mycket, jag har försökt att redan nu sätta ihop färdiga outfits så att jag direkt vet hur jag ska klä mig i Mexico!

Jag hämtade dessutom de sista bikini-trosrona idag och jag är så himla nöjd, jag gillar verkligen modellen på mina Burberry-trosor och gjorde alltså om de nya trosorna till samma modell *woop-woop*!! Tänk, nu har jag hela tre bikinis som jag verkligen gillar!

DSC_0072

Ja, ni ser ju själva! När jag väl finner en modell som jag verkligen faller för så blir jag hyfsat enformig, i trosväg kör jag på Hanky Panky:

DSC_0069

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.