Today’s Vacation Outfit

Vi har det helt underbart, efter frukosten imorse tog vi båten över till en ö som heter ”Isla Mujeres” och nu känns det verkligen som att vi är på semester! Dagen har spenderats på stranden och nu ska vi strax bege oss ut och äta lite kvällsmat innan vi går vidare till någon mysig bar och tar oss en varsin drink. Tanken är även att vi ska möta upp en vän hemifrån Sölvesborg som är på resande fot, han anlände till Cancun för en timme sedan så vi får väl se om han hittar hit!

Tyvärr har vi inte internet inne på rummet så just nu sitter jag nere i lobbyn och bloggar, jag tänker att jag ska försöka att uppdatera er regelbundet för vi tar så himla många fina bilder som jag gärna vill dela med mig utav. Jag uppdaterar även min Instagram så fort jag bara får tillfälle så där blir det nog lite mer frekventa bilduppdateringar eftersom restaurangerna ha full tillgång till Wifi, för er som vill följa mig heter jag: thessan_se

Vi var förresten väldigt skeptiska till mexikanare innan vi reste hit, precis varenda person som vi pratade om resan med sa i princip endast negativa saker om folkslaget och ifrågasatte hur vi överhuvudtaget vågade resa hit, detta satte såklart spår i oss och om jag ska vara ärlig vart jag ganska orolig innan vi reste. Jag såg framför mig hur vi skulle bli kidnappade och aldrig mer återvända, så här på plats har jag helt ändrat uppfattning och mexikanarna är hur snälla som helst och väldigt hjälpsamma.

 

DSC_0051Skjorta: köpt i Kina / Shorts: H&M / Scarf: H&M / Sandaler: H&M / Solhatt: köpt i Indien

DSC_0023

1 reaktion på “Today’s Vacation Outfit”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.