Dinner a la Mexican style

Jag har sagt det förr men jag måste säga det igen, jag älskar verkligen maten här i Mexico!! Igår avslutade vi aftonen på en mysig mexikansk restaurang belägen på huvudgatan här på Isla Mujeres, husen här är så himla gemytliga och färgerna på fasaderna sprakar verkligen! Just nu känns det som att jag aldrig någonsin vill resa hem igen!

Senare på kvällen mötte vi upp en amerikan som vi har lärt känna här på ön för några drinkar, han reser hit varenda år och har gett oss en hel del tips på vad som är värt att se och göra. Idag har vi tex badat med HAJAR, mer om detta i ett senare inlägg…

DSC_0260 DSC_0259 DSC_0268 DSC_0282 DSC_0286

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.