Gårkvällens storm-outfit

Vilken tur att jag slutligen bestämde mig för att ta med mig en jacka och även ett par långa träningsbyxor för inte trodde jag att vi skulle hamna i mitten av en temperamentsfull karibisk storm! Det komiska är att både jag och Linda istället för att bli ledsna över det dåliga vädret sken upp som två solar och i kör utbrast: ÄNTLIGEN händer det något, sedan begav vi oss ut på en riktig äventyrspromenad som slutade med att vi fick vada oss fram i de översvämmade gatorna och tro det eller ej men plötsligt slingrade det förbi en ORM i vattnet och då skrek jag för kung och fosterland kan jag lova…

DSC_0140 DSC_0134

Jacka: Lindex / Träningsbyxor: H&M

DSC_0153 DSC_0710

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.