Hotel Zomay Holbox

Vårt hotell på Isla Holbox var verkligen som taget ur en saga, vi bodde i en trädliknande bungalow precis vid stranden! Det kändes som att man befann sig i en koja och när stormen drog över ön lagom tills vi skulle krypa till kojs var mysfaktorn på topp! Linda intog sovplatsen på loftet och jag kände mig sannerligen som en prinsessa under sänghimmeln på bottenvåningen. Ett hotell jag varmt kan rekommendera, vi betalade totalt 3.000kr för två nätter!

Det är riktigt mäktigt hur vädret skiftar här i Mexico, ena sekunden skiner solen och man svettas likt en gris på stranden för att några minuter sedan behöva springa upp mot hotellet och ta skydd för ett instormande åskoväder. Jag gillar det!

DSC_0998

Utsikt ifrån vår terass…DSC_0995

Vår lilla bungalow:

DSC_0078 DSC_0079 DSC_0157

Lindas mysiga lilla sovloft, hehe!DSC_0005

DSC_0017 DSC_1009 DSC_0600

På Holbox finns det inga asfalterade vägar vilket verkligen ger en riktig ö-känsla…vi bodde där i två nätter och har nu anlänt till Tulum som är vår nästsista anhalt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.