El Castillo

Jag mår inte riktigt bra idag, vart lite magsjuk imorse och tog en dimortablett så kanske är det den som spökar och gör att jag just nu känner mig helt orkeslös och helst bara hade legat kvar i sängen tills imorgon. Men så blir det inte, en gammal vän ifrån Sölvesborg är nämligen här i Tulum så vi ska alldeles strax möta upp honom för lite middag. Imorgon bär det av mot Playa del Carmen och det känns faktist lite sorgligt att lämna Tulum för jag gillar verkligen detta stället!

Idag besökte vi ruinerna som ligger precis vid stranden här i Tulum och om jag ska vara ärlig så var detta nästan en större upplevelse än självaste Chichén Itzá. Utsikten var helt magisk, ska se om jag hinner uppdatera bloggen ikväll efter middagen.

DSC_0916

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.