Insomnia

Vi har precis haft inbrott på vårt hotellrum, det var i ren chock som vi såg dörren lirkas upp framför ögonen på oss där vi satt i sängen med en varsin dator i knät. Det hör till ovanlighetens skull att vi faktiskt var vakna vid den tiden på dygnet för vi har annars krupit till kojs redan kring klockan elva-tolv om kvällarna men så mötte vi upp en vän ifrån Sölvesborg och blev sittandes på restaurangen lite längre. Just nu går det tusen tankar genom huvudet, vad hade hänt om vi inte varit vakna och i ren skräck skrikit för kung och fosterland så att inbrottspersonen/personerna sprang sin väg? Vad var huvudsyftet med inbrottet, skulle de endast stjäla våra ägodelar eller hade de även andra göromål i åtanke?

Nåväl, vi har äntligen lyckats kontakta security som nu ska patrullera kring vårt hotellrum resten av natten. Vi har dock ändå lite svårt att vara ner och kunna somna så jag delar med mig av gårdagens outfit och hoppas på att bli lite mer sovduglig:

DSC_0624DSC_0674DSC_0724Klänning: köpt i USA / Klackar: Unisa / Brillor: Marc Jacobs

2 reaktioner på “Insomnia”

  • Emma skriver:

    Fy fasen vad läskigt! Jag var med om inbrott på rummet under en resa i Afrika. Vaknade på morgonen och allt var väck, läbbigt att någon varit där när jag sov… Skönt att ni flyttar vidare. Hoppas ni slipper fler sådana incidenter och får en fortsatt bra resa!

    • Thessan skriver:

      Ja fyr för, tänk om vi hade legat och sovit och vaknat med någon inne på rummet! Nu har vi kommit till Playa del Carmen och gått loss med shopping så nu är humöret åter på topp! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.