Idag träffade jag den här lilla sötnosen…

Så himla typiskt att kameran inte ska leverera när man väl får möjligheten till att hålla en sådan här liten sötnos, jag blev fullständigt förälskad och undrar just om man kan köpa en apa och ha som husdjur där hemma….i så fall ska nog Miio få sig ett litet syskon!

Idag har jag shoppat loss rejält, här finns så himla många mysiga butiker som man verkligen kan finna guldkorn i bara man letar. Skjortan på bilden är ett av mina fynd, resten får ni se framöver.

DSC_0492 DSC_0495 DSC_0513 DSC_0507

5 reaktioner på “Idag träffade jag den här lilla sötnosen…”

 • A skriver:

  Tycker kameran levererar utmärkt lika så motivet! 😉

  • Thessan skriver:

   Men tack vad snällt, den levererade inte i stil med vad den brukar men det berodde nog lite på fotografen! 😉

 • Emelie skriver:

  Åh så söt! Om ni är sugna på att festa ska vi nog till Coco Bongo imorgon kväll!

  • Thessan skriver:

   Åhh va synd, såg din kommentar först nu!! Förstår inte för när ni “bloggare” skriver kommentarer så kommer det inte upp som “ny kommentar” och då missar jag oftast hela kommentaren!! Jag vart dock sjuk så det hade ändå inte gått men hoppas att ni hade skoj ute…

 • Thessan skriver:

  Åhh va synd, såg din kommentar först nu!! Förstår inte för när ni ”bloggare” skriver kommentarer så kommer det inte upp som ”ny kommentar” och då missar jag oftast hela kommentaren!! Jag vart dock sjuk så det hade ändå inte gått men hoppas att ni hade skoj ute…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.