Mardrömsresa

Herre min gud vilken resa vi hade hem, jag trodde bokstavligt talat att jag skulle tuppa av! Jag har så ont i min mage att jag knappt kan ta mig mellan sovrummet och toaletten, de senaste tre dygnen har jag dragits med någon envis magåkomma. Det känns precis som att magsäcken kramas ur likt en disktrasa så fort jag rör på mig, jag har aldrig tidigare haft magknip likt denna!

Så snart jag kom hem dök jag raka vägen ner i sängen och där har jag i princip legat sedan klockan 17, nu är klockan halv tio och jag ger baskemej upp och bäddar ner mig tills imorgon. Önskar av hela mitt hjärta att detta släpper tills imorgon då jag ska jobba, jag har dessutom bokat upp hela helgen med roligheter som jag gärna inte vill missa!

DSC_1008

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.