Kalas för Lillebror & Ida

Jag mår lite bättre idag, hade inte någon märkvärdig feber inatt men däremot låg jag livlös i sängen fram tills klockan elva. Mamma var riktigt nära på att ringa upp en kompis och be honom att gå upp i lägenheten för att säkerställa att jag faktiskt levde (efter att jag inte hade svarat på hennes ca TIO missade samtal)!!

Hur som helst beslutade jag mig för att joina Lillebrors & Ida’s födelsedagsfirande och det är jag otroligt glad för att jag gjorde! Det var första gången som jag träffade Ida’s familj och det var en riktigt härlig skara, hon har hela fyra syskon och om jag ska vara ärlig blev jag nästan själv sugen på att skaffa lika många ungar för den gemenskapen som man får när barnen blir äldre måste vara gudomlig!

Vi började med lite hembakad fika i deras lägenhet (jag höll mig till banan och Finncrisp för att inte härja magen för mycket) för att efter en promenad sedan avluta med middag på en restaurang Bonasera i centrala Helsingborg.

DSC_0796 DSC_0797

Idas lillasyster överraskade oss alla med den här smarriga chokladkakan som bestod utav härligheter så som svarta bönor och dadlar, med andra ord en något nyttigare variant av kladdkaka. Jag tog ett liten smakprov och blev mäkta imponerad!

DSC_0795 DSC_0794 DSC_0802 DSC_0807 DSC_0816 DSC_0819 DSC_0820

2 reaktioner på “Kalas för Lillebror & Ida”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.