Back to reality

Jag kom just på att jag under hela semestern faktiskt inte ätit en endaste liten köttbit, det var kanske därför jag blev så otroligt sugen på detta igår och fick för mig att tillaga en riktig nötbit som självklart fick bli dagens lunchlåda!

Idag mår jag tillräckligt bra för att ha kunnat jobba, strax ska jag dessutom möta upp en kompis för dagens andra PW. Jag vart superpigg imorse och tog ut Miio på en halvtimmes promenad redan vid 06:00, han var lika pigg han så det var verkligen härligt. Vi får väl se om detta kan bli en ny trend, jag har länge sagt att jag ska återuppta morgonpromenaderna!

DSC_0786

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.