TGIF

Intensiv dag idag, jag har verkligen haft fullt upp på jobbet non stop hela dagen och jag trodde aldrig att jag skulle hinna till spinningen men det gjorde jag! Egentligen är jag helt slut ikväll och hade helst av allt bara gått och lagt mig men nu har Lindie in i det sista övertalat mig till att åtminstone joina ett glas vin på Lilla Torg så det får det bli! Klockan är redan halv nio så nu plötsligt blev det bråttom!

Idag invigde jag ännu en outfit som jag införskaffade i Mexico, denna vita tröja samt linnet undertill köpte jag i butiken Crush som kom till att bli vår favoritbutik.

DSC_0796 DSC_0799 DSC_0814

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.