Hur kan det vara möjligt?

Alltså jag blir så trött på mig själv, jag kan verkligen vara exemplarisk med kosten under dagarna men sen händer det någonting på kvällen och jag får ett sådant enormt sug efter ”något gott” eller rättare sagt av att äta och det i massor. Visst, nu äter jag ju proteinbars istället för godis men att äta tre stycken på en dag är ju INTE normalt! Det är nämligen just vad jag har gjort och då ska det poängteras att det var efter den här middagstallriken med parmesan-panerad kyckling och rotfrukter.

Alla tips på hur man hanterar sådana här ”problem” mottages tacksamt?!

DSC_0007

2 reaktioner på “Hur kan det vara möjligt?”

  • Victoria skriver:

    Jag har hört att för lite kolhydrater, inkl bra kolhydrater, triggar igång sötsuget. Proteinbars innehåller ofta mycket sötningsmedel som också triggar i gång sockersuget, tyvärr. Men de är goda! Imorgon kommer jag posta mitt favoritrecept för att dämpa sötsuget 🙂

    • Thessan skriver:

      Ja det kan faktiskt vara så att jag kanske äter för lite kolhydrater!! Då får jag spana in din blogg imorgon!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.