Casual Wednesday

Redan onsdag, det är inte klokt! Jag har som sagt fullt upp på jobbet så dagarna går verkligen i ett! Jag hinner dessutom inte göra så mycket mer än att träna för när klockan väl slår åtta är jag totalt slutkörd i både kropp och knopp så alla mina projekt som jag har här hemma har fått läggas på is, igår tog jag åtminstone tag i att skriva ner allt på en lista och jag ser verkligen fram emot att börja bocka av några punkter på den…

Ikväll har jag tid till att åter igen fixa fransarna, jag är helt såld på denna fenomenala uppfinning! Det är så otroligt skönt att slippa sminka ögonen varje dag! Nu har jag haft dem i nästan exakt 1 månad och de har verkligen hållit jätte bra!

DSC_0228 DSC_0239 DSC_0256 DSC_0267 DSC_0288

DSC_0275Chanel-jacka: Zara / Halsband: NOA NOA / Jeans: Zara / Sneakers: Nike

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.