Home Sweet Home

Alltså, så snart jag klev innanför dörren här hemma bokstavligt talat däckade jag i soffan och där låg jag fram tills dess att Mammi hade dukat fram middagen på bordet någon timme senare! Jag är helt slut! Nu har jag dock fått en liten sockerchock för givetvis kan jag aldrig hålla mig ifrån ”godisskåpet” när jag kommer hit!

Från början var planen att jag och min barndomsvän Per skulle gått på bio ikväll men jag kastade dessvärre in handduken i samma veva som jag däckade i soffan, nu funderar jag dock på om jag trots allt ska ta mig i kragen och åtminstone köra ner till Hällevik för en filmkväll. Alltså, den här beslutsångesten! Samtidigt behöver jag verkligen ta det lugnt och ”bara va” vilket jag är världssämst på!

Jag fick en liten påskpresent när jag kom hem, en GANT-handduk och ett doftljus är ju aldrig fel att få!

DSC_0223 DSC_0225

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.