Nu är det sommar!

Idag inviger jag min nya jacka/kavaj som jag bokstavligt talat har jagat runt halva stan för att införskaffa, jag fick nämligen syn på den redan i Kristianstad men tyckte att jag hade gjort av med så himla mycket pengar på sistone och kände väl inte det befogat att shoppa kläder som jag egentligen inte alls är i behov utav. Hur som helst ångrade jag mig redan när jag satt på tåget hem och tog där beslut om att jag kanske ändå kunde behöva en liten färgklick i klädkammaren och det var sannerligen ett klokt val.

Är det något som är sommar för mig så är det alla dessa härliga rapsfält, Sverige är allt bra underskattat för här finns så otroligt många smultronställen att besöka. Ibland (bara ibland) önskar jag allt att jag bodde på landet…

DSC_0400 DSC_0441 DSC_0426 DSC_0471 DSC_0497

DSC_0500Jacka: Kappahl / Scarf: H&M / Blus: H&M / Bälte: Tiger / Jeans: Bikbok / Pumps: Unisa

3 reaktioner på “Nu är det sommar!”

  • Therése skriver:

    Otroligt fin kavaj.
    Kram // Therése (ny här på Lillatorg.nu)

  • Emelie skriver:

    Det är Body Science Casein med smak av Double Rich Chocolate som finns att köpa på MM Sport. Lätt det godaste alltså! Blandar det endast med vatten och låter det stå i kylen ett tag för att stelna till och bli kallt. Även blåbärsmaken är otroligt god men den blandar jag med vatten och kvarg. Men köp choklad om du nu ska köpa en! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.