Tacksam

Jag kom precis hem ifrån dagens PW, jag är inne i ett sådant lyckorus för tillfället och jag tror baskemej att det är halsflussens förtjänst! Sådana simpla saker som att ta en pw eller att sitta på kontoret och skratta med sina kollegor gör för tillfället min vardag! Fy sören vad tacksam jag är över att man överlag inte har några krämpor som sätter käppar i hjulet för ens vardag!

Igår beslutade jag mig för en riktig myskväll, en vän kom över och tillsammans käkade vi sushi (den bästa för övrigt, Nama är verkligen världsklass) och tittade på film. Vi såg Humingbird som helt klart var en sevärd film, men kanske inget WOW!!

DSC_0220 DSC_0221

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.