New in

Häromdagen när jag sprang lite rundor på Emporia lyckades jag snubbla över de här fina galgarna inne på Ilums Bolighus, har ni förresten besökt den butiken någon gång? Jag hade kunnat gå där i timmar! De har verkligen allt mellan himmel och jord och helt i min stil…

Jag tyckte de var så praktiska för de tar ju verkligen ingen plats i klädkammaren (sen är de ju fruktansvärt snygga också), just nu har jag Ikea’s galgar och de är ju verkligen onödigt stora! Nu blir det ett projekt att successivt byta ut varenda galge i min garderob…

DSC_0229

6 reaktioner på “New in”

 • Fia skriver:

  Jag har likadana galgar, det enda som är minus är att om jag hänger något lite tyngre på dem så blir det ”märken” i axlarna eftersom galgen är så tunn, kram

 • Åsa skriver:

  Hej!
  Vill bara tipsa om att Åhléns oxå säljer nästan likadana galgar, säkert lite mer prisvärda 🙂
  Kram!

 • Nathalie skriver:

  Hej! För det första – fin blogg! Jag måste ju också tipsa, finns ett ställe i Köpenhamn säljer de också sådana liknande (silvriga) galgar, för endast 2 kr/st! 😀 Har själv köpt på mig 200-300 st och bytt ut alla! Säg till om du vill ha namnet på butiken kan jag se om jag kan hitta det igen.
  /Nathalie

  • Thessan skriver:

   Åhhh tack för tipset, ska faktiskt över till Köpenhamn om några veckor för lite shopping så jag mottager gärna butikens namn! 🙂 // Thess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.