Gårdsvakt och tjejmys i Stångby

Det var sannerligen välplanerat med en lugn kväll på landet en fredag som denna, jag har haft en något mindre bra dag på jobbet och behövde verkligen komma bort ifrån stan och rensa min hjärna lite grann. I skrivande stund ligger jag här i gästrummet på ovanvåningen med en snarkande hund vid min sida som är totalt slutkörd efter allt bus med Boddis. Hör och häpna men dessa två byrackor har gått och blivit bästisar, precis som jag och Louise! Ingen missmatch ens på hundfronten här inte!!

Det är nämligen som så att Louise föräldrar är bortresta och hon har därför fått i uppdrag att vara gårdsvakt, självklart tvekade jag inte en sekund när jag fick förfrågan om jag också ville agera vakt för ett dygn! Det är verkligen en idyll att bo så här och jag längtar något enormt tills jag själv har ett hem likt detta!

Imorgon ska vi upp tidigt och släppa ut hästarna, jag hoppas på att kunna knäppa av en och annan bild på dessa majestätiska varelser innan jag beger mig vidare mot Sölvesborg för en lördagsafton i Mammi & Jockis sällskap. En bättre weekend skulle jag vilja påstå…

IMG_0282 DSC_0435 DSC_0433 DSC_0533 IMG_0312 DSC_0544

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.