Milen – Check!

Nackdelen med att åka på konferens är att man i princip konstant äter, dricker och smaskar på sötsaker! Ni kan ju bara tänka er hur mycket godis som fanns uppdukat på borden (med tanke på att jag jobbar för Cloetta), och fram mot eftermiddagen när syret i princip var obefintligt försökte jag bota tröttheten med en sockerchock!

Det var med andra ord med glädje som jag begav mig ut och köttade lite kalorier kring Pildammsparken så snart jag satte fötterna hemma i Malmö igen! Trots gårdagens konsumtion av alkoholhaltiga drycker lyckades jag med hästlängder springa ifrån mitt sällskap (eller rättare sagt så lät han mig nog vinna) och väl var väl det för en förlust hade jag baskemej inte klarat av idag! I skrivande stund njuter jag av ensamheten och att jag strax ska krypa till kojs, jag har nämligen nått min sociala gräns för denna dagen!

collage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.