Ystad Saltsjöbad

Jag har haft ett supermysigt dygn i Ystad, vi inledde konferensen igårkväll så det vart bara till att checka in på rummet och hoppa i middags-stassen så snart vi anlände runt sextiden. Efter det har tiden gått i ett och trots att jag hamnade i säng så sent som halv två inatt vaknade jag pigg som en lärka redan klockan sex på morgonen, jag sov som en sann prinsessa i min säng och att höra vattenbruset precis utanför fönstret kan ju knappast bli mer rogivande för själen.

Om ni inte har varit på Ystad Saltsjöbad så kan jag verkligen rekommendera er att göra ett besök! Inredningen går helt i min stil och inspirationen flödar, jag kunde inte låta bli att knäppa av lite bilder här och var!

IMG_0356 IMG_0363 IMG_0383 IMG_0386 IMG_0390 IMG_0393

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.