Insomnia

Jag tror inte att ni förstår hur trött jag är i skrivande stund, det blev ta mig tusan knappt en timmes sömn på hela natten och det har jag sannerligen fått sota för idag. Jag hade hur som helst en supertrevlig afton som började med mingel på Ernst & Young’s 70- & 80-talistnätverk följt av en liten AW med ett gäng vänner, igår lyssnade vi på en av Barista’s grundare vilket vart super intressant. Jag blir alltid så fascinerad av att höra andra personers karriärskliv och inte minst deras mot- och medgångar!

Nu ska jag krypa ner i min säng, jag trotsar både solen utanför mina fönster samt att lägenheten är i behov av att städas. Det får helt enkelt vänta tills imorgon för just nu mår jag illa av trötthet…

DSC_0446

Blus: Veromoda / Jeans: H&M / Bälte: Tiger / Väska: Michael Kors / Ballerina: Burberry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.