TGIF

Jag längtar, längtar, längtar tills i eftermiddag då jag kommer hem ifrån jobbet! Ikväll ska jag tillsammans med det bästa sällskapet man någonsin kan tänka sig ha en lugn fredagskväll hemma i lägenheten med tillhörande flaska vin och matlagning, jag känner mig så lycklig!

Om vädret tillåter så ska vi ta en liten dagsutflykt till Ven imorgon, jag hoppas verkligen att det där regnet som visar sig på alla väderlekskartor håller sig undan för jag vill inget hellre än att åka dit!

ce9407f5735b1b96b7bcdcb76ba51c46

6 reaktioner på “TGIF”

 • josefin skriver:

  Ven är en underbar plats, håller tummarna för sol imorgon:) jätte bra blogg måste jag säga, inspirerande:).. man blir lite nyfiken, har du träffat nån kärlek? 🙂 hörs som det, kul isf:)

  • Thessan skriver:

   Åhh tack, va roligt att höra! Hoppas innerligt att det blir sol idag! Ja, jag har träffat någon som jag är förtjust i och som gör mig så himla glad! 🙂

 • Fia skriver:

  Ven ör så fint! Var en cykeltur dör förra sommaren och det var magiskt fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.