Dagens utflyktsoutfit

Det får bli en snabb uppdatering för plötsligt är mitt schema späckat till bristningsgränsen, jag sprudlar av glädje efter dagens Ven-utflykt och att sedan mötas av världens största blombud utan någon som helst förvarning gjorde ju inte upplevelsen än mer minnesvärd. Det får bli fler uppdateringar om Ven imorgon och tillsvidare kastar jag som hastigast upp några bilder på dagens outfit.

Observera dock att det är en nybörjare till fotograf och jag måste då säga att personen ifråga lär sig snabbt för visst ser bilderna väldigt professionella ut för att aldrig ha hållit i en systemkamera förut?!

DSC_0021

DSC_0022 DSC_0023Jacka: Holly & Whyte (Lindex) / Skjorta: Ralph Lauren / Jeans: Zara / Sneakers: Nike Brillor: Marc by Marc Jacobs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.