Ralph Lauren

En liten present till mig själv så här lagom inför ledigheten, jag slog till och köpte mig en ljusblå Ralph Lauren skjorta nu när Olséns äntligen hade fått in storlek 0! Den storleken är ta mig tusan alltid slutsåld!

Jag har redan en vit- och ljusblårandig RL skjorta men i den har jag storlek 2, lite mer boyfriend-stuk och inte alls så slimfit som jag ville ha denna. Funderar dessutom på att köpa även den vit och -ljusrosa varianten!

DSC_0108

2 reaktioner på “Ralph Lauren”

  • Emelie skriver:

    Darling, jag har en vit-ljusrosa randig som knappt aldrig är använd som du kan få köpa om du vill? Jag passar inte så bra i rosa! Pusss

  • Thessan skriver:

    Men åhhh vilket sammanträffande, vilken storlek och hur mycket ska du sälja den för? Längtar tills du flyttat hit! Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.