Morgonstund har guld i mund

Igårkväll innan Amanda gick hem beslutade vi oss för att ställa våra väckarklockor på 06:00 och idag mötas upp för en timmes morgon-pw, sagt och gjort! Det var fruktansvärt jobbigt just när klockan ringde kan jag intyga men så här efteråt är det ju helt underbart härligt, jag har redan bäddat, diskat, ätit frukost och klockan är bara halv nio! Just nu sitter jag framför datorn och njuter av en kopp kaffe och strax ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning inför dagen. Vid halv elva kommer min lilla Miio hem och jag ser så himla mycket fram emot att få hem honom!!

Veckans träningsinsats ser hittills ut enligt följande:

Måndag: Gym 1h med Mr C-J + PW 1h med Amanda

Tisdag: Spinning

Onsdag: Gym 1,5h med Amanda

Torsdag: PW 1h med Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.