En dag i Köpenhamn

Igår passade vi på att åka över till Köpenhamn och strosa lite på stan, vi var sannerligen inte de enda som hade den tanken i huvudet för fy sören vad mycket folk det var där!! Med andra ord blev det ingen shopping för min del, jag får snarare panik av att inte kunna gå en meter förrän du har fem armbågar i sidan. Men jag ska ju dit med min kära mor redan nästa helg igen så jag får väl fokusera lite mer på det då!

Mr C-J slog dock på stort igår och införskaffade sig en riktigt snygg kavaj ifrån Gant, det är klockrent för vi två har ta mig tusan precis samma stil. Det var till och med så att vi då vi spanade in en annan kavaj i kör råkade säga ”den här i lite för blå”, haha!

Utöver shoppingen hade C-J styrt upp en middagsbokning på Madklubben följt av ett besök på ett drinkhak där vi innan vi åkte hem till Malmö igen avsutade aftonen med den bästa drinken jag någonsin smakat. Jag är ju inte något big fan av just drinkar och därför har jag heller aldrig gett mig in på att utforska det området utan snarare hållit mig till vin.

Nu ska jag snöra på dojjorna och ut och röra på mig lite, ikväll blir det för första gången på länge tjejutgång i Malmö. Vi ska till Adelgatan och jag är minst sagt spänd på premiärbesöket , jag har nämligen aldrig tidigare varit där.

IMG_0507 IMG_0527

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.