En bättre måndag

Idag har jag min Lillebror på övernattning, vi har spenderat kvällen tillsammans och inledde vår kvalitetstid med en timmes träningspass och passade således på att inviga utegymmet i Pildammsparken. Efter 4km löpning körde vi ca 35min gym och visst var det skönt att kunna styrketräna utomhus men samtidigt var redskapen inte alls sådär bra som jag hade hoppats på, att det sedan sprang runt både hundar och småbarn gjorde ju inte intrycket mycket bättre. Nåväl, vi körde på bra och tyckte att vi förtjänade både ett glas vin samt efterrätt som en liten extra krydda på denna måndag.

Idag tog jag mig dessutom äntligen tid till att besöka frisören, topparna behövdes sannerligen kapas (som ni kan se på bilderna nedan).

DSC_0146

Skjorta: Ralph Lauren / Bälte: Gant / Jeans: H&M / Väska: Michael Kors / Brillor: Tiger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.