Kroatien vs Israel

Om sex veckor reser jag tillsammans med Mammi & Jockis till Island, det börjar bli hög tid att planera vår vistelse där men innan dess tänka jag boka in ytterligare en resa i sommar och just nu står det mellan Kroatien och Israel. Mitt resesällskap röstar skarpt för Kroatien medans jag tycker att Israel känns lite mer exotiskt men jag fullkomligt älskar ju att resa till lite mer ovanliga länder. Vi får väl se hur det slutar, Kroatien står ju också på min lista och jag har hört att det ska vara sjukt vackert där.

Kroatien:

Karta_Kroatien_stor Nytt-resmal-Kroatien Båd-på-det-turkisgrønne-hav-i-solskin

Israel:

748px-Is-wb-gs-gh_v3 cetatea-ierusalim-israel-22177 ns1njigf

4 reaktioner på “Kroatien vs Israel”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.