Förberedelser

Nu ligger jag redo i sängen för att ta min obligatoriska powernap innan jag hoppar in i duschen och fixar mig inför kvällen, den här lilla sov-halvtimmen gör så oerhört mycket om man ska gå ut och festa halva natten så det är verkligen något som jag kan rekommendera! Ikväll har jag sagt åt mig själv att absolut inte under några omständigheter tänka på morgondagen, så det finns risk för att det blir en seg söndag!

Jag har för övrigt hunnit med ett spinningpass tillsammans med Linda imorse för att direkt efter bidra med en hjälpande hand till alla födelsedagsförberedelser, hon ska bjuda på så himla mycket godsaker och vissa av tilltuggen gjorde vi för första gången idag så det ska bli spännande att smaka lite senare.

IMG_0774 IMG_0775 IMG_0776 IMG_0777 IMG_0779

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.