En snabb outfit

Jag har haft en sjukt effektiv dag idag och än är den inte slut, jag har en deadline på torsdag som aldrig tycks ta slut! Vi får nämligen besök av självaste koncern-CFO:n och ska då gå igenom både det ena och det andra som således behövs förberedas!! Därför blir det inte så mycket tid över till mer än träning, jobb, mat och sömn! Idag släpade jag hur som helst med mig CJ på ett spinningpass och om jag ska vara ärlig så tror jag ta mig tusan att det var både den första och sista gången som han satte sig på en spinningcykel, haha!

Jag går ju allt som oftast hem och lunchar på vardagarna och idag blev inget undantag, om jag ska vara ärlig så föredrar jag matlådor inte bara för att det går snabbare att luncha (än om man skulle gå ut på stan varje dag) utan även för att man då har lite bättre kontroll över vad man stoppar i sig i veckorna.

DSC_0229

Topp: Zara / Jeans: Bikbok / Kilklackar: Tommy Hilfiger / Brillor: Tiger

4 reaktioner på “En snabb outfit”

 • Camilla skriver:

  Du är otroligt vacker och inspirerande, helt klart en favorit blogg! Kan du inte göra lite mer tips-inlägg? Så som favorit produkter, vad du har i kylskåpet, träning osv? 🙂

  • Thessan skriver:

   Åhhh va roligt att höra! Jag har haft lite mycket på jobbet den senaste veckan så därför har jag inte riktigt haft tid till att blogga de senastes dagarna! Jag kan absolut göra lite fler tips-inlägg, jätte kul att ni ger mig tips på vad ni tycker att jag ska skriva om! 😀

 • Annika skriver:

  Jag håller med! Älskar din blogg! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.