Family time

Oj vilken mysig dag det blev trots allt, jag sov nämligen inte en blund inatt och var således på ett förskräckligt humör när jag mötte upp Lindie på spinningen imorse. Det kändes för en stund som att dagen skulle bli kaos men så snart familjen hade anlänt vart tröttheten och humöret som bortblåst! Vi startade med en lång fika hemma i lägenheten och fortsatte sedan med lite shopping följt av lunch på restaurang Spot för att till sist avsluta med ett glas vin i solen på Lilla Torg. Vi lyckades även se en liten snutt av Malmömilen vilket var väldigt festligt!

Nu har jag precis kommit hem ifrån en PW med Karin och ska alldeles strax möta upp Lindie mfl på Boulebaren som ligger precis vid Drottningtorget, jag har aldrig varit där tidigare men har hört väldigt bra omdömen ifrån vänner.

DSC_0240 IMG_0891 IMG_0893

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.