Veckans Foodprepp

På söndagar brukar jag generellt sett se till att laga mat hemma så att jag då den nya veckan tar fart har förberett ett antal lunchlådor, denna gången försökte jag att göra mina portioner lite mindre för på senare tid att har jag fått kommentarer ifrån alla möjliga håll om att jag ”som är så smal” äter väldigt mycket och att det är ofattbart hur SÅ MYCKET MAT kan få plats i en sådan liten kropp.

När jag tänker efter så är det ju faktiskt rätt märkligt, hur kan jag trycka i mig 14 bitar sushi när till exempel CJ som är 1,90 lång blir mätt på 10?? Känns ju inte direkt kvinnligt att jag till och med äter mer än en man så nu ska jag baskemej försöka dra ner på mina portioner.

DSC_0244

2 reaktioner på “Veckans Foodprepp”

  • Texin skriver:

    Det är ju så att vi alla har olika ämnesomsättning och våra kroppar behöver olika mycket. Det har ju inget med kvinnlighet att göra. Tycker det låter dumt att dra ner på portioner när du inte måste pga vikt osv utan du gör det för att det är kvinnligt? Var glad att du kan äta mycket utan att det sätter sig.. Du kommer ju nu annars gå ner i vikt och det kommer inte se kvinnligt ut!

  • anna sjöholm skriver:

    Ät om du behöver mycket mat! Du har väl en bra ämnesomsättning så var glad för det! Vart och hur har du fått för dig att kvinnor ska äta små portioner för att vara kvinnliga???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.