Midsommarfesten

Nu bombarderar jag er med inlägg här, jag har ju varit bloggfri hela helgen och självklart vill jag föreviga hela vistelsen även här på min hemsida. Det är ju så himla kul att kunna gå tillbaks i arkivet i tid och otid och minnas alla glada stunder och inte minst är det roligt att kunna dela med sig utav de här härliga stunderna till alla er bloggläsare!

Vi var som sagt bjudna på en midsommarfest hos en killkompis som traditionsenligt håller midsommarfest i sitt sommarhus som ligger beläget helt fantastiskt fint på Kungshamn! Festen pågick i flera dagar men vi valde att endast joina på självaste Midsommarafton för att de andra dagarna istället träffas lite på ”fyr man hand”. Jag hade verkligen en supertrevlig dag och all cred till party-värden som hade styrt upp allting så himla bra!

Jag får fortsätta med midsommar-helgs-inläggen imorgon för nu blir det filmkväll!

DSC_0414 DSC_0416DSC_0419 DSC_0422 DSC_0425 DSC_0429 IMG_1105

3 reaktioner på “Midsommarfesten”

 • Mia skriver:

  Så himla kul att se din kille!
  Hoppas han är en bra kille, jag känner inte dig men du verkar vara en toppen tjej som förtjänar det allra bästa!!
  Mia

  • Thessan skriver:

   Åhhh tack!! Än så länge verkar han lovande så vi hoppas på det bästa!! 😀
   Vi träffades på jobbet…

 • Mia skriver:

  Och vi (jag:)) är såklart nyfiken på hur ni har träffats 🙂

Comments are closed.