Midsommarkransarna

Alltså jag och Linda kan nog vara bland den roligaste kombinationen på detta jordklot, även om nu killarna i princip blev vettskrämda över vår energinivå så tror jag nog att de gillade vårt sällskap trots allt.

Hur som helst fick vi för oss att vi skulle knyta ihop en varsin krans inför festen (som om vi inte redan hade ett tajt schema). Sagt och gjort stannade vi på ICA och köpte på oss lite blommor och begav oss sedan ut för att stjäla lite grönt ifrån någon utsatt trädgård i Kungshamn. Det ska poängteras att jag aldrig någonsin har skapat en midsommarkrans förr och det var sannerligen en amatörskapelse jag fick ihop, den blev helt enorm men efter lite fix och trix blev jag faktiskt väldans nöjd!

DSC_0307 DSC_0327 DSC_0336 DSC_0361 IMG_1032

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.