Boende i Kungshamn

Jag lovade visst en kollega att återkomma med hur lägenheten som vi huserade i under Kungshamns-vistelsen upplevdes men nu när jag rannsakar min kamera inser jag att jag faktiskt aldrig tog några bilder på interiören (förmodligen för att den inte såg mycket ut till världen rent inredningsmässigt).

Som ni redan vet vart vi riktigt oroliga för vilket skick lägenheten skulle vara i och vi hade verkligen NOLL förväntningar om att trivas och så här i efterhand så är det verkligen med den inställningen man ska ge sig iväg för vi blev enormt positivt överraskade! Den var inte alls så skabbig som vi trodde och den låg dessutom mitt på Hamngatan med balkong ut mot hamnen, här bodde vi för endast 350 riksdaler per person och natt. Verkligen prisvärt!

Utsikt ifrån balkongen:

IMG_1091

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.