Kusinträff och semesterplaner

Hörrni, snart är det semester!! Jag bestämde mig precis för att jag tar semester redan vecka 29 så det börjar närma sig med stormsteg, ett kvartalsbokslut och sen är den äntligen här! Nämligen var det den enda veckan som jag och CJ lyckades synka för att kunna resa iväg någonstans, nu återstår visserligen hela projektet med att boka resan så vi får väl hoppas på att där finns några kvar!

Vecka 30 reser jag dessutom till Island med min kära familj så nu blev det plötsligt väldigt mycket att se fram emot, jag hoppas även på att få möjlighet till att träffa släkt och vänner men redan nu känner jag att semestern är på tok för uppbokad eftersom jag kommer att vara på resande fot 2 av 3 semesterveckor.

Nu när vi var i Kungshamn passade jag på att boka in en liten fikadejt med min fina kusin Jessica och jag inser att det var på tok för längesedan vi sist sågs (ni får ha överseende med bilden då den knäpptes av väldigt hastigt och lustigt och att då få till fem personer som inte ska blunda osv är i princip omöjligt)! Varför tar man sig inte tiden lite oftare?? Mitt liv rusar iväg känns det som…

DSC_0516

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.