”Jag hör vad du säger men jag förstår inte vad du menar”

Oj, tiden rusar iväg med en väldans fart! Jag kom just hem ifrån stan där jag först och främst har lunchat tillsammans med CJ’s föräldrar (en mycket trevlig lunchdejt) och därefter sprungit in och ut genom stans alla butiker (likt en galning). Jag vill liksom hinna med så himla mycket och det slutar alltid med att tiden begränsar mig vilket jag kan bli enormt frustrerad över! Om bara ett par timmar ska jag dessutom hunnit med att hoppa i grillstassen och stå redo för en kväll i CJ’s vänners lag! Då var det kanske inte så smart att jag precis kastade i ett par maskiner tvätt som jag måste hinna med att torka och hämta upp ifrån tvättstugan? Nåväl, en PW ska jag baskemej få till så nu är tiden knapp!

Vi hörs säkert om en stund, jag köpte förresten det här superfina ljuset på Laura Ashley idag!

DSC_0027 DSC_0028 DSC_0031

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.