En mysig söndag

Håll i hatten vilken ihärdig förkylning jag har drabbats av, jag kan knappt andas! Förutom det mår jag prima ballerina, vi hade en supertrevlig afton tillsammans med CJ’s vänner igår. Det vankades nämligen överraskningfest för hans killkompis som nyligen fyllt jämnt! Kvällen till ära blev jag dessutom kär på nytt och då menar jag kärlek till en lägenhet, värdparet bor nämligen i en av de mest fantastiska lägenheter jag någonsin skådat. Den hade precis ALLT som jag söker!

Nu har jag precis betat av dagens andra PW och ska strax påbörja kvällsmiddagen, grillspett står på menyn och jag har dessutom lyxen att slippa gå bort till butiken och handla. Det sköter CJ! Just det, vi ska även boka vår resa ikväll! Jag stör mig lite för vi är verkligen ute i senaste laget så biljettpriserna är egentligen på tok för höga…

IMG_1094

Nu matar jag ut en massa kärleksbilder här på bloggen och det är väl egentligen inte meningen men jag kan inte låta bli, vi är ju så nykära!

2 reaktioner på “En mysig söndag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.