Mot nya äventyr!!

Alltså herregud, jag insåg precis att det endast är mindre än TVÅ veckor kvar tills semestern! Idag fick vi dessutom äntligen igenom vår resebokning, vi satt nämligen hur länge som helst igår kväll utan att lyckas boka något och tills slut kastade jag igen datorn i ren irritation för att sidorna inte riktigt fungerade som de skulle, och det blev till slut Kroatien som således får bli mitt nästa äventyr.

Det var sannerligen svårt att synka våra kalendrar och att jag dessutom redan hade bokat in Islandsresan sedan tidigare gjorde det inte lättare att hitta passande datum, nu kommer jag alltså att dagen efter jag kommer hem ifrån Kroatien bege mig mot Island. Det blir ett tajt reseschema med andra ord, haha!

Planen ser ut som så att vi flyger till Split (vi hittade flygstolar för 3.300 SEK tur och retur) där vi förmodligen kommer att spendera sista dagen samt kvällen, resterande dagar ska vi fördela på de två öarna Brac och Hvar. Oj vad jag längtar! Dessutom ännu ett land att ”pricka av på listan”!!

ferrysplithvar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.