Check på PW nummer 2

Precis som jag trodde blev det ytterligare en pw ikväll, jag får bokstavligt talat myror i byxorna av att inte träna! Inte för att jag har något emot att gå pw:s, det är likt meditation för mig att bara koppla i hörlurarna och stänga mig inne i min egna lilla bubbla för att bara låta benen gå av sig själv. Tror det blev totalt närmare två timmars promenad idag och det är väl ändå godkänt?!

Just nu sitter jag framför datorn och tänkte försöka att göra upp lite planer inför Islands-resan, jag har en kollega som precis har varit där samt ytterligare en före detta kollega som är där just nu. Snacka om att jag kommer att gå amock med min kamera, bilderna som jag har fått se därifrån är ju helt magiska!!

Det har tyvärr blivit lite sämre med fotograferandet på sistone och det är verkligen något som jag saknar, det är så svårt att hinna med allt man vill men snart är det ju semester och herre jesus vad jag ska spendera tid med kameran då! Passade på att säkerhetkopiera mina foton tidigare ikväll och sprang då över dessa härliga bilder på Louise fina häst, på torsdag ska jag äntligen få träffa Louise igen. Vi ska nämligen tillsammans med alla övriga bloggerskor på Lilla Torg ut och käka på Vapiano, det ska bli himla trevligt att äntligen få träffa de andra också.

DSC_0579 DSC_0588

1 reaktion på “Check på PW nummer 2”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.