Ljuset i tunneln

När man är förkyld ja då får man nöja sig med powerwalks! Jag kom just hem ifrån dagens (första) runda och är väldigt redo att inmundiga kvällens middag! Äntligen ser jag ljuset i tunneln vad gäller min förbaskade förkylning, alldeles väldigt lagom då jag vid detta laget har lyckats smitta ner halva Accounting som numer går och snörvlar på jobbet. Ja och så även någon mer utsatt person ifrån Marketing, men och andra sidan kan väl denna personen i princip räknas som ”frivillig” så där känner jag mig inte så skyldig!

Numer när jag åker på en förkylning bokstavligt talat proppar jag i mig både det ena och det andra receptfria läkemedlet, till halsen kan jag verkligen rekommendera er att använda ”halsspray” (dock gillar jag originalet bättre än det jag har på bilden, detta var visst en billigare kopia och i mitt tyckte smakar den inte alls lika gott) samt Bafucin (halstabletter, asken längst bak på bilden)! De gör susen!

DSC_0027

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.