Mina laster

För tillfället har jag tre laster och tillsammans blir de här lasterna ganska dyra i vardagen för det är ju inte så att jag har lasten en gång i veckan utan det är snarare en dagligt återkommande last.

Den första lasten är bryggkaffe ifrån Espresso House, jag och min chef har på sistone gått amok med att starta morgonen med kopp därifrån. Självklart får vi kaffe på jobbet men varken jag eller min mage gillar ”hopkoket” som den där maskinen spottar ur sig, det är nästintill som att dricka tjära och på grund av detta har jag nu byggt upp ett beroende som kostar mig ca 30 spänn om dagen. Idag tog jag tag i saken och löste problemet, jag köpte nämligen en termosmugg ifrån Clas Olsson (så att jag kan ta med mig kaffe hemifrån, det är bara på morgonen som jag egentligen behöver kaffe) och den ska utan tvekan invigas redan nu.

DSC_0025

Min andra last är drycken Celsius, det är framförallt på eftermiddagen som jag känner ett enormt sug efter denna läskande dryck och framförallt behöver ytterligare en koffeinkick. Jag är dock inte ensam om att ha den här lasten på kontoret så nu har jag och min kollega kommit fram till den briljanta idéen att vi efter semestern ska köpa med oss två Celsius i veckan och således dela på en burk fyra dagar i veckan. Jag anser inte att det är något fel med att dricka den för den är ju trots allt promotad som en vitamindryck (förutom att tänderna kanske hade mått bättre utan kolsyran) utan det är snarare att den är orimligt dyr, en burk kostar mellan 20-25 kr.

Min tredje last var tidigare godis (smågodis- eller det yoghurtklädda naturgodiset) men denna har jag nu lyckats byta ut mot proteinbars, vissa dagar kan jag faktiskt trycka i mig hela två stycken och de som jag gillar mest (Questbars) kostar minst 25kr styck.

Ja, ni kan ju själva räkna ut hur mycket pengar jag lägger på sådant här ”skräp” och det är kanske lite onödigt!!

1 reaktion på “Mina laster”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.