Bloggmiddag på Vapiano

Igårkväll mötte jag för första gången upp alla mina kära boggkollegor för en sponsrad middag på Vapiano, vi fick testa en avsmakningsmeny ifrån sommarens härligheter och detta självklart ihop med passande viner.

Jag hade verkligen en supertrevlig afton och trots olikheten i våra blogginnehåll (och således även personligheter) kände jag att vi alla klickade på ett sådant där härligt sätt, det här tycker jag att vi får rutin på! Fler bloggmiddagar!!

DSC_0070 DSC_0073 DSC_0077 DSC_0086 DSC_0082 DSC_0120 DSC_0090

 Emelie, Louise, Victoria, jag, Martina, Anna 

DSC_0096 DSC_0118

5 reaktioner på “Bloggmiddag på Vapiano”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.