Fredagskväll hemma

Jag föll plötsligt ut i gapskratt då jag precis gick in på Annas blogg och såg att hon hade lagt upp en film ifrån igår då vi bloggare ifrån Lillatorg trodde att vi blev fotade men i själva verket blev filmade, haha!

I skrivande stund sitter jag och tittar på när CJ lagar mat till mig, jag mådde inte alls bra när jag kom hem ifrån jobbet idag så jag har faktiskt precis klivit upp ur sängen. Känns inte alls bra då jag hade storslagna planer om att köra ett stenhårt gympass, träningen har verkligen sackat efter den senaste veckan och det stör mig enormt!

IMG_3561-1024x681 IMG_3562-1024x681

2 reaktioner på “Fredagskväll hemma”

  • Anna skriver:

    Hahha visst var den rolig, skratta själv en lång stund 🙂 Kul när det blir lite spontant för då är bilderna som bäst eller i detta fall filmklipp 😀 Trevlig kväll. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.