att ha en hektisk lördag

Oj, mitt schema för dagen är inte nådigt men trots det gjorde jag ett avbrott för att möta upp Lindie. Vi cyklade inom några inredningsbutiker och hamnade slutligen med en varsin Frapino på Espresso House, nu har jag precis tryckt i mig gårdagens salladsrester och är redo för att förbereda allt inför min och Lindie’s Loppisdag imorgon (men först ska jag möta upp Karin för en löptur). Äntligen ser det ut till att verkligen bli av! Jag har som regel att försöka stå på Loppis en till två gånger per år och vad är väl bättre att få det avklarat innan semestern?!

Förresten jag måste bara tipsa er om den här otroligt goda salladen som CJ tillagade igår, jag ska se till att få receptet av honom så att jag kan dela med mig av det till er. Nu blev det inte så mycket över så tallriken ser väl något tom ut…

DSC_0027

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.